Modern Setup Host har sluttet å fungere - Windows 10-feil

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Modern Setup Host har sluttet å fungere - Windows 10-feil - Vinduer 2023
Modern Setup Host har sluttet å fungere - Windows 10-feil - Vinduer 2023
Anonim

Et av problemene noen brukere rapporterer om Microsoft Answers & Reddit, er at de har møtt a Modern Setup Host har sluttet å fungere feil mens du oppgraderer til Windows 10, ved hjelp av Windows 10 Media Creation Tool. Mens Microsoft ikke har svart med en riktig løsning, skannet gjennom Answers & Reddit, kastet flere ideer som kunne fungere. Se om noen av dem jobber for deg.

Modern Setup Host har sluttet å fungere

Image
Image

Modern Setup Host eller SetupHost.exe er er et selvutpakkende arkiv og installatør, lokalisert i C:. $ Windows ~ BT Sources mappe, som kjører som en planlagt oppgave hver gang en bruker logger på, for å utføre en prosess med den lokale brukerens privilegier innenfor rammen av sin overordnede windowsstoresetupbox.exe. Det kreves når du kjører oppsettet for å oppgradere PCen til Windows 10. Hvis det mislykkes av en eller annen grunn, ser du denne feilen og oppgraderingsprosessen avbrytes.

Noen forholdsregler du kan ta først. Hvis du har installert noen tredjeparts antivirus- eller brannmurvare, deaktiver den. Koble fra alle unødvendige eksterne enheter som er koblet til datamaskinen. Noen rapporterer at en lav diskplass kan forårsake dette problemet. Så sørg for at du har tilstrekkelig diskplass på minst 20 GB. Etter å ha gjort dette, gå gjennom listen og se hva som passer best for systemet ditt.

1] Utfør en ren oppstart og se om du nå kan utføre installasjonen.

2] Andre har sagt at skiftende språk hjalp. Så bytt språk til Engelsk, forente stater) og sett et Windows-språkspråk, inkludert System Locale til engelsk (USA). Se om dette fungerer for deg.

3] Fra WinX-menyen, velg Løpe. Skriv inn følgende bane og trykk Enter:

C:WindowsSoftwareDistributionDownload

Nå Velg alt innholdet og slett alt i denne mappen.

Deretter klikker du på WiX-menyen Kommandoprompt (Admin), skriv inn følgende kommando og trykk Enter:

wuauclt.exe /updatenow

Start datamaskinen på nytt og start oppgraderingen igjen.

4] Ben Wil har foreslått følgende løsning. Last ned og kjør verktøyet for Windows 10 Media Creation. La det laste ned og verifisere nedlastingen. Når denne prosessen er fullført, lukk verktøyet og trykk WinKey + R for å åpne Run-boksen.

Lim inn denne banen og trykk Enter:

C:$Windows.~WSSourcesWindowssourcessetupprep.exe

Installasjonen din skal begynne, og oppgraderingen bør fullføres.

Vennligst gi oss beskjed hvis noe her hjelper deg.

Hvis du står overfor andre problemer, vil dette innlegget hjelpe deg med å feilsøke installasjons- eller oppgraderingsfeil for Windows 10.

Populært emne