Tilpass og tilpass Firefox-nettleseren for å passe din stil

Geoffrey_Carr

Tilpass og tilpass Firefox-nettleseren for å passe din stil - Blog 2023
Tilpass og tilpass Firefox-nettleseren for å passe din stil - Blog 2023
Anonim

De siste versjonene av Mozilla Firefox nettleser for Windows, gjør det veldig enkelt for brukerne å tilpasse og tilpasse det for å tilfredsstille deres krav. La oss ta en titt på noen måter du kan få til å se ut eller oppføre seg annerledes. Du kan tilpasse Firefox-utseende, startside, tema og mer på din Windows-PC.

Image
Image

Tilpass og tilpass Firefox

På et svært grunnleggende nivå kan du begynne med å klikke Åpne panelet Tilpass og legge til, fjern eller flytt noen av funksjonsknappene du vil ha. Den lar deg administrere favorittfunksjonene dine, som tillegg, privat surfing, synkronisering og mer. Flytt og dra og slipp knappene for å passe dine preferanser.

Firefox gir deg flere måter å endre utseendet på. Du kan bruke addons for å forbedre funksjonaliteten, endre temaer eller nyte funksjonene i Awesome Bar.
Firefox gir deg flere måter å endre utseendet på. Du kan bruke addons for å forbedre funksjonaliteten, endre temaer eller nyte funksjonene i Awesome Bar.

EN tema er bare en type Firefox-tillegg som endrer sitt visuelle utseende. Last ned og prøv noe tema fra Firefox-siden, og se om du liker noe.

Firefox Persona er en spesiell type Firefox tema som endrer utseendet til nettleseren uten å påvirke funksjonsknappene, menyene, verktøylinjene, etc.

Add-ons er som apps du installerer for å legge til funksjoner i Firefox. De lar deg sammenligne priser, sjekke været, høre på musikk, sende en tweet og mer.

De Fantastisk bar er ingenting annet enn plasseringslinje eller nettadresselinje eller adresselinje.

Prøve stratiform, et tilpasnings tillegg for nettleseren som lar deg endre favorittinnstillingene dine med noen få klikk. Stratiform, setter strømmen i den gjennomsnittlige brukerens hender og lar ham tilpasse nettleseren på måter som bare utviklere eller programmerere ellers kunne gjøre.

Greasemonkey er en brukerutvidelse som hjelper deg med å tilpasse måten du ser på nettsteder på din Firefox.

Bruk vårt freeware HomePage Maker å tilpasse Firefox-nettleserens startside.

Gå til Firefox-nettstedet for å se flere måter på hvordan du kan tilpasse Firefox-utseende og oppførsel. Du finner mange nyttige lenker her.

Relaterte innlegg:

  • Stratiform: Ultimate Tilpasning Add-On For Firefox
  • 10 Best Firefox-temaer for å transformere standardbrukergrensesnittet
  • Liste over alternative nettlesere for Windows
  • Microsoft slipper 10 nye temaer for å feire Windows 8.1-utgivelsen
  • Firefox vs Pale Moon-nettleseren - Hvilken er bedre?

Populært emne