Maksimere effekten av effektiv strømstyring med Windows 7

Geoffrey_Carr

Maksimere effekten av effektiv strømstyring med Windows 7 - Vinduer 2023
Maksimere effekten av effektiv strømstyring med Windows 7 - Vinduer 2023
Anonim

Implementering av en sentralisert strømstyringspolicy kan hjelpe organisasjoner med å spare betydelig på energikostnadene. Windows 7 har utvidet standard strømstyringskomponenter med et bredt spekter av avanserte funksjoner.

Image
Image

Mindteck har oppdatert sin 2009-hvitbok - Maksimere effekten av effektiv strømstyring med Windows 7 - som undersøker kraftbruk av ulike PC-plattformer ved hjelp av Windows 7. I det nye papiret testet de både søvn, tomgang, lav bruk og høy bruksscenarier og bygget en modell for å estimere kostnadsbesparelser ved å bruke en sentralisert strømstyringspolicy.

Mindtecks Smart Energy Lab gjennomførte omfattende undersøkelser for å studere strømforbruket i Windows 7 på ulike maskinvareplattformer under en rekke simulerte brukerarbeidsmønstre for å gi innsikt i å utnytte Windows 7 til å implementere en omfattende strømstyringsstrategi.

Image
Image

Brukerprofiler:

  • Inaktiv: Ingen brukerinngang, ingen programmer kjører (bortsett fra standard systray), vent 10 minutter for steady state og sørg for at ingen prosesser går til I / O.
  • Lav bruk: VB Script brukes til å åpne Excel, skrive en blokk med tekst 988 tegn, lagre regneark, pause i 8 sekunder ved hjelp av Wscript.sleep (x) -funksjon uten CPU-innvirkning, gjenta.
  • Høy bruk: Looped fullskjermvideo av 25 MB WMV-fil spilt med Windows Media Player.
  • S3 Sleep: Ingen brukerinngang.

Det bemerkelsesverdige resultatet er at i hver enkelt test, har Windows 7 overgått Windows XP, med ofte betydelige forskjeller.

Mindteck green computing hvitt papir kan fås her.

Tips om å gå grønt med din Windows 7-PC kan også interessere deg!

Populært emne