Stor dataforbruk. Hva er bruken av store data.

Geoffrey_Carr

Stor dataforbruk. Hva er bruken av store data. - Blog 2023
Stor dataforbruk. Hva er bruken av store data. - Blog 2023
Anonim

Selv om Big Data er til bruk for nesten alle typer bransjer, inkludert småskala og til og med hytteindustri, er det noen sektorer som allerede er avhengige av Big Data. De har lenge implementert eller heller innarbeidet Big Data - innsamling og analyse - inn i sine systemer for å generere ulike typer rapporter for ulike sluttbruk. Denne artikkelen fokuserer på disse bransjens bruk av Big Data og hvordan brukes Big Data. Jeg har allerede lagt inn en artikkel om Big Data-grunnleggende, så denne artikkelen gjentar ikke hva som er Big Data.

Hva er bruken av store data

Forretningshuse har lenge vært avhengig av hvilke data de måtte analysere trender, oppførsel (av varer og / eller brukere), innvirkning og total fortjeneste, etc. Med den typen data de har nå - takket være Internett - går databehandlingen utover enkle regneark for å gi dem svært nøyaktige resultater. Videre gjør Big Data dem til å utføre flere typer analyser for å holde den en sunn og lønnsom virksomhet som alltid er på vei til vekst.

Image
Image

Stor dataforbruk

Bransjer bruker allerede store data: De startet tidlig

A] Finansinstitusjoner: Hovedsakelig arbeider med pengene dine, disse bransjene stole på Big Data for å sjekke tidligere trender og foreta spådommer. Tidlige data var mindre, slik at spådommer kom med større risiko. Risikoen er nå redusert på grunn av tilgang til flere data. Aksjemarkeder, banker og andre finansinstitusjoner kan også sjekke utgiftsmetoder for å utlede en form for likning som hjelper deg med å beholde maksimal fortjeneste. Følgende diagram vil hjelpe deg med å forstå hvordan finansinstitusjoner bruker Big Data. Det vil også gi deg en ide om hvordan Big Data kan brukes.

Image
Image

B] Retail Marketing: Det første som ser ut til å snakke om detaljhandel, er forbruket av varer - områdevis eller aldersmessig. Ja, du kan bruke Big Data for å fortelle hvordan og hvem som bruker varene dine og hvilke typer varer. Mer enn det, kan du også fokusere på å forbedre produkter og til og med introdusere nye produkter basert på de som lykkes. Den andre siden av å bruke Big Data i Retail Marketing er å finne ut potensielle kunder (ikke glem de online vindu shoppere), prospekt til klient konverteringsfrekvens og evner eller teknikker, klient oppbevaring og lignende områder.

C] Statlig og offentlig sektor: Hvordan kan vi glemme regjeringen når det gjelder data? Govt. og offentlige enheter er de som samler inn data mer enn noen annen sektor. Du kan si at de drukner data selv når de digitaliserer og lagrer dataene på sine servere eller skyer over hele verden. Ifølge en hvittekst av IDC

"Som regjeringens ledere over hele spekteret streber etter å bli en data-drevet organisasjon for å lykkes med å oppnå sine oppdrag, legger de grunnlaget for å korrelere avhengigheter over hendelser og spore avhengigheter på tvers av mennesker, prosesser og informasjon."

Samlet sett øker denne sektoren når det gjelder produktivitet, da den kan spore hastigheten + nøyaktigheten av ulike prosjekter som drives av dem. Det kan da analysere dataene for å finne bedre metoder for å forbedre ytelsen. Det er også mange andre fordeler som for eksempel sporing av mennesker for å betjene dem bedre helsetjenester, sysselsetting etc.

D] kommunikasjonssektoren: Et annet område hvor Big Data spiller en viktig rolle fra kjøp av kunder for å forbedre eller i det minste, opprettholde klassen av tjenesten som tilbys til dem, utvinning og tap også!

Siden de vil at tjenestene deres alltid er i gang, kan de bruke Big Data både for det ovennevnte og til egen infrastruktur for å projisere potensiell vekst i flere år. De kommer til å kjenne kravene til båndbredde, de vil vite om falske kunder og kunder som ikke lenger bruker sine tjenester (hjelper med å bringe dem tilbake), risikoreduksjon i tilfelle av økt etterspørsel og mye mer - nesten hvilken som helst del av virksomheten du kan tenker på.

E] Medie- og underholdningsvirksomhet: Hovedfokus her er kundeoppbevaring - noen ganger viktigere i forhold til kundeoppkjøp. Store data ved hånden hjelper deg med å sjekke hvilken type medier forskjellige brukere nyter, og basert på det, utvikler mediehusene bedre innhold av den typen.

De fokuserer på aldersgrupper og deler produksjonen av artefakter i henhold til analyseresultatene. Samtidig må de finne ut hva slags reklame de ulike aldersgruppene engasjerer seg i - i stedet for å bare se på. Tidligere var det ikke mulig å få så mye data, men på grunn av internetmarkedsføringsbyråer og samling av data over år i stedet for å bare skylle det, kan de ta beslutninger i sanntid, ta passende tiltak for både kunder og ansatte. Det er bare begynnelsen. Det er ingen grenser for hva alt du ønsker å vite. Med den riktige typen data i hånden, kan du alltid få nøyaktige resultater.

Ovennevnte prøver å gi deg et glimt inn i hva som er bruken av Big Data med eksempler på ulike industrisektorer. Les om Big Data 3 Vs neste. Hvis du er i tvil eller med å legge til noe, vennligst gjør kommentar nedenfor.

Populært emne