Slett aktiv sang fra volumlinjen og tilbakestill nå spiller du på Windows Phone

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

Slett aktiv sang fra volumlinjen og tilbakestill nå spiller du på Windows Phone - Telefon 2023
Slett aktiv sang fra volumlinjen og tilbakestill nå spiller du på Windows Phone - Telefon 2023
Anonim

Når du er ferdig med å lytte til sangene dine på Windows Phone-enheten, trykker du på stoppknappen i Xbox Music for å slutte å spille av musikken, og du avslutter appen. Du har sikkert lagt merke til etter en stund at sangen du lyttet til, sitter fast i volumlinjen. Dette kan være irriterende for deg (som det er for meg) og det er ikke klart hvorfor Microsoft ikke implementerte en enkel måte å fjerne den, eller enda bedre å fjerne baren når du slutter å lytte.

Du har sikkert sett dette før …
Du har sikkert sett dette før …

Fjern aktiv sang fra Volum Bar

Heldigvis er det enkelt å nullstille volumlinjen, og det vil bare ta noen skritt for å gjøre det. Hvis du alltid har ønsket å fjerne den aktive sangen fra volumelinjen etter at du hadde lyttet til sangene, følg dette innlegget.

Den enkle måten: Bruk Stop The Music App

Dette kommer trolig til å være den mest praktiske og enkle måten, så prøv dette først. Last ned og installer Stopp musikken! fra Windows Phone Store og start den opp (prøveperioden er fullt funksjonell, ikke bekymre deg). Trykk på Stopp-knappen nederst på skjermen, og det skal være borte! Hvis du vil, kan du også peke stoppfunksjonen til startskjermbildet ved å trykke på "Pin Stop Tile". Når du klikker på den, stopper den automatisk musikken og lukker seg uten problemer.

Du kan også bruke Timer-funksjonen ved å trykke på timer-ikonet nederst på skjermen. Når du klikker på det, vises en tidtaker, og du kan velge varigheten av tiden før appen stopper musikken din. Dette fungerer bare hvis du fortsetter Stopp musikken! som programmet vises på skjermen. Det kan fortsatt telle ned timeren når det er i bakgrunnen, men det kan ikke gjøre hovedfunksjonen. Du kan stole på timeren under låseskjermen, men du må fortsatt legge den som aktiv søknad.

Selvfølgelig er det flere apper som gjør det samme i butikken, men stopper musikken! er en av de mest populære og enkle appene som gjør jobben riktig.

Den manuelle måten: Video trick

Hvis apper fra butikken ikke virker av en eller annen grunn, kan du prøve å rydde det manuelt. Du gjør dette ved å gå til Music hub og spille av hvilken som helst video du har på telefonen. Du kan deretter lukke videoen og sjekke volumbaren din, den burde være borte!

Siste utvei: Start telefonen på nytt

Du trenger sannsynligvis aldri å gå så langt, men hvis ingen av disse arbeidene må du starte telefonen på nytt. Det kan være en ødelagt app som gjør disse metodene "ikke mulig".

Husk at hvis du noen gang støter på en feil eller feil på Windows Phone, og du ikke vet hvorfor, prøv alltid å starte telefonen på nytt.

Populært emne