Office 2013 For Small Business: Hvordan velge pakken

Geoffrey_Carr

Office 2013 For Small Business: Hvordan velge pakken - Vinduer 2023
Office 2013 For Small Business: Hvordan velge pakken - Vinduer 2023
Anonim

Den nyeste versjonen av Microsoft Office er alt i ferd med å publisere for offentligheten 29. januar 2013. Programvaren er allerede tilgjengelig for Microsoft TechNet-abonnenter og for OEM. Folk som kjøper merkede datamaskiner etter januar 2013, kan forvente at datamaskiner forhåndslastes med Office 2013. Du kan fortsatt kjøpe datamaskiner med Office 2010 og benytte tilbudet fra Microsoft for å oppgradere det til 2013 gratis - det vil si hvis du kjøper ny Office 2010-programvare før april 2013.

Office 2013 For Small Business - Høyest Selgende Utgave

Etter min observasjon, vil den høyest solgte utgaven av Office 2013 være den Office Hjem og Student 2013 RT utgaven. Denne observasjonen er basert på at Office Home and Student 2013 RT-utgaven passer best for Windows 8 RT-tabletter. Ikke mange kan gå til Windows 8 Pro-tabletter fordi RT-en tjener dem godt nok.

For folk som "faktisk" trenger Pro-versjonen, vil Home og Student 2013 RT-utgaven ikke være tilstrekkelig. Denne utgaven inneholder ikke mange av hovedtrekkene til MS Office 2013. Hjemme og Student 2013 RT-utgaven er ment for folk som trenger en lokal installasjon av Word, Excel og PowerPoint for bruk med eller uten sky og samtidig gir dem høy mobilitet slik at de kan jobbe / samarbeide fra hvor som helst.

Office 2013 Utgaver for små bedrifter

Hjemme og Student RT 2013 Office inkluderer ikke Microsoft Outlook - som nå ikke bare er en e-post og planlegger, men også det perfekte samarbeidsprogrammet for lag av enhver størrelse! Webversjonen av Outlook - den nye og forbedrede Outlook.com, tilbyr nesten de samme tjenestene. Annet enn e-postadministrasjonsfunksjoner, tilbyr Outlook.com oppretting, publisering og deling av kalendere pluss oppgaver. For de som velger RT-versjonen, kan Outlook-webmailen brukes hvis de ikke allerede bruker en e-posttjeneste på forhånd.

Når du snakker om Office 2013-utgaver for små bedrifter, er det nødvendig å nevne at Office 2013 integreres med Office 365 for å hjelpe deg å holde deg mobil og implementere "Arbeid fra hvor som helst"Konsept. Professional Plus-utgaven er for tung og senker ned lavkonfigurasjonsmaskiner. Deretter er det mange funksjoner man ikke ville kreve for å opprettholde en gruppe på 50 ansatte eller mindre.

Microsoft lanserte et lysbilde noen dager tilbake for å gjøre det enklere for småbedriftseiere å velge utgaver av Office 2013. Jeg legger inn dette lyset som referanse. Vær oppmerksom på at lysbildet antar at du vet om Office 365 - Cloud-kontoret tilbyr fra Microsoft som vi diskuterer rett etter bildet.

Dette lysbildet ble utgitt for noen dager siden for å hjelpe småbedriftseiere til å velge hva Office 2013 skal kjøpe for sin virksomhet. Basert på ovennevnte lysbilde har vi følgende to valg for små bedrifter:
Dette lysbildet ble utgitt for noen dager siden for å hjelpe småbedriftseiere til å velge hva Office 2013 skal kjøpe for sin virksomhet. Basert på ovennevnte lysbilde har vi følgende to valg for små bedrifter:
  1. Invester 219 dollar per datamaskin eller
  2. Invester $ 369 per datamaskin

Forskjellen ser mindre ut på dette punktet. Men når du kjøper masse, for eksempel 20 datamaskiner, investerer du mer. I tilfelle av 20 datamaskiner, går forskjellen opp til $ 50 x 20 = $ 1000. Kjøpe via autoriserte leverandører vil sikkert gi deg rabatt på kjøp av bulk - så hva du velger, sjekk ut tilbudene som er tilgjengelige med forskjellige leverandører hvis du går for noen av de to suitene foreslått av Microsoft for små bedrifter.

Office 365 for små bedrifter - trenger du Office 2013 på lokaler?

Microsoft Office 365 gir deg de nyeste Office-appene du ikke trenger installere på datamaskinen. Du kan gå til Office 365 for å spare penger ved installering av de nyeste Office-versjonene. Siden de er abonnementstjenester, trenger du bare å beregne de årlige kostnadene mot fordelene du mottar fra abonnementet. Vennligst se bildet nedenfor for tilgjengelige funksjoner og prissammenligning på Office 365-planer for små bedrifter.

Image
Image

Basert på min forskning, foretrekker jeg Kontor 365 over noen frittstående Office 2013-pakker. Office 365 P1 (se bildet ovenfor) er ideelt for samarbeid i sanntid og ekstern tilgang til filene, samtidig som du eliminerer behovet for lokale installasjoner, med mindre du virkelig trenger MS Outlook!

Best Suitable Office 2013 For Small Business

Hvis du spør meg, vil jeg foreslå plan P1 til å begynne med som det kommer med en 90-dagers gratis prøveversjon og inneholder nesten alle funksjonene en liten bedrift trenger. Siden det allerede tilbyr deg skybaserte Office-apper - Word, Excel, PowerPoint og OneNote for både visning og redigering, kan du kombinere den med din lokale e-postinfrastruktur eller med webversjonen av Outlook som vi snakket over!

Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du få Office Home and Student 2013 RT-utgaven. Metoden vil spare deg for en betydelig sum penger samtidig som du lar deg implementere "arbeidet fra hvor som helst, når som helst" konsept!

Siden du vil være i testmodus, anbefaler jeg at du prøver planen på en del av datamaskinens nettverk. Hvis du tror du vil gå for det, kan du da bestemme kostnadene for oppgradering (hvis noen) og deretter implementere kombinasjonsboksen på hele nettverket. Som sådan bør det ikke være noen ekstra kostnader, bortsett fra dataoverføring.

Merk: Hvis du vil bruke lokal MS Outlook og / eller hvis du trenger flere applikasjoner som MS Access, etc, vil Office 365 - E2 gi deg fem lisenser med full Office 2013 Professional Plus-utgave. Det er for hver bruker at du får fem datamaskiner som kjører fullverdig Office 2013 på rundt USD 20 per måned.Det ville koste deg rundt USD 100 for 25 datamaskiner som kombinerer kraften til Office 2013 med sky! Igjen, med denne pakken, kommer en 30-dagers prøveversjon gratis, så du kan sjekke det ut på en del av nettverket ditt før du overfører.

Populært emne