Nye funksjoner i Windows Phone Portico Update Bygg 8.0.10211.204

Geoffrey_Carr

Nye funksjoner i Windows Phone Portico Update Bygg 8.0.10211.204 - Telefon 2023
Nye funksjoner i Windows Phone Portico Update Bygg 8.0.10211.204 - Telefon 2023
Anonim

Windows Phone-brukere måtte tidligere vente på dager for å motta oppdateringer på sine telefoner. Selv da det skjedde, måtte brukerne installere dem via PCen, med telefonen tettet over Wi-Fi. Dette, med Windows Phone 8 siste oppdateringsendringer!

Image
Image

Den første Windows Phone 8-oppdateringen som tidligere ble kodenavnet som Apollo Plus og nå skal kalles som Portico ruller ut for Windows Phone-brukere med mange nye tillegg og feilrettinger. Den nye oppdateringen med byggnummeret 8.0.10211.204 har mange forbedringer, alle i stand til å maksimere telefonens ytelse.

AT & T, den trådløse operatøren med tidligere generasjons håndsett, er blant de første o leverer første Windows Phone 8-oppdatering. Oppdateringen i motsetning til tidligere versjon av Windows Phone OS - Windows Phone 7.5 dumper kravet til PCer for å installere oppdateringer, tar det helt over luften og til høyre på enheten.

Windows Phone Portico Update Bygg 8.0.10211.204 Funksjoner

Meldinger forbedringer

Messaging-opplevelsen har nå blitt enda bedre. Portico Update Build 8.0.10211.204 lar deg nå legge til flere mottakere samtidig når du sender en tekstmelding og lagrer automatisk usendte tekstmeldinger som utkast. Det tillater deg å redigere mottatte meldinger eller endre dem før du sender dem til vennene eller kollegaene i kontaktlisten din.

Image
Image

Tekstsvar på innkommende anrop

Hvis du har vært opptatt med å gjøre noe og ikke kan ringe, bare send en forhåndsskrevet tekst svar til en ringer direkte fra skjerm svar skjermbildet. Det er en fin måte å la folk få vite at du ikke ignorerer dem. Den nye Windows Phone oppdateringen har mulighet for dette!

Forbedringer i Internet Explorer

Ønsker du å holde dataforbruket lavt eller forhindre at det brukes for mye? Ikke et problem lenger! Bare endre innstillingene dine for å hindre bilder fra å laste ned automatisk eller slette valgte nettsteder fra nettlesingsloggen.

Image
Image

Wi-Fi-tilkobling

Har du et favoritt Wi-Fi-nettverk? Windows Phone 8 Portico Update inkluderer minne som prioriterer Wi-Fi-tilkoblinger basert på forbindelsesloggen.

Nokia, den finske giganten har allerede annonsert at den gjør den etterlengtede "Portico" -oppdateringen for Windows Phone 8 tilgjengelig for Lumia 920 og 820-telefoner i USA og Canada.

For mer informasjon, besøk Windows Phone.

Populært emne