7 grunner slitasje kan ikke fungere for deg

Geoffrey_Carr

Innholdsfortegnelse:

7 grunner slitasje kan ikke fungere for deg - Blog 2023
7 grunner slitasje kan ikke fungere for deg - Blog 2023
Anonim
Snoreskjæringskabel eller satellitt-TV og ser på ting på nettet i stedet - er flott. Det er heller ikke for alle.
Snoreskjæringskabel eller satellitt-TV og ser på ting på nettet i stedet - er flott. Det er heller ikke for alle.

Kabel-TV er dyrt, og derfor velger millioner av folk å slutte å betale for det hver måned og abonnere på ulike online streaming-tjenester i stedet. Folk sparer ofte penger på å gjøre dette, og for de fleste tekniske kunnskapsrike mennesker anbefaler vi det sterkt.

Når det er sagt, er det ikke for alle. Det er noen grunner til at ledningen ikke kan være for deg - her er noen å tenke på.

Dine bredbåndsalternativer suge

Streaming online video fungerer bare hvis du har pålitelig bredbåndstilgang, og millioner av amerikanere don't-78 millioner av ett estimat. Dette er sant i landlige områder, som de fleste vet, men et skammelig antall byområder og forstadsområder har heller ikke bredbåndstilgang.

Det suger, men hvis du er en av de uheldig folkene, kan ikke kappeskjæring ikke fungere for deg. Tjenester som Netflix må buffer mye på tregere tilkoblinger (og ofte redusere bildekvalitet), noe som er irriterende, men ikke nødvendigvis en avtalebryter. Men alt som skjer i live-arrangementer, er i utgangspunktet ubrukelig, fordi du vil ende opp med å savne mye til stuttere og buffere.

Og hvis du har flere personer i ditt hjem som liker å se forskjellige ting på samme tid, glem det.

Din ISP har lave datakapsler

Dette er relatert til det forrige punktet, men det er verdt å tenke på seg selv. Mange Internett-leverandører dekker mengden båndbredde du har lov til å bruke i en måned, hvoretter de enten senker tilkoblingen din eller kutte deg helt av. Hvis Internett-leverandøren din kaster dataene dine, kan det hende at det ikke er en god ide å koble ledningen, fordi det kan føre til at du raskt rammer denne fjernkontrollen ved å streame mye fjernsyn.

Se inn i dette før du kutter ledningen. Leverandøren din kan tilby en ubegrenset dataplan mot et gebyr, eller du kan vurdere å bytte til en ISP uten caps hvis du har det alternativet.

Antenne mottak er ikke et alternativ hvor du bor

Mange ledningsskærere bruker en antenne til å plukke opp lokale stasjoner, eller til og med bruke Plex til å ta opp gratis tv-sendinger. Dette lar deg se show på ABC, CBS, Fox, NBC og PBS-tilknyttede selskaper gratis, men det fungerer bare hvis du kan få et anstendig signal. Dette er enda viktigere i alderen av digitale sendinger: det er ingen fuzzy signaler lenger, bildet er enten perfekt eller det kommer ikke inn.

Hvis du bor langt fra det nærmeste sendetårnet, eller bare et sted med stor forstyrrelse, kan det være vanskelig å få et signal. Sjekk ut TVFool: de har et verktøy for å sjekke resepsjonen din komplett med antennens anbefalinger.

Det er ting du kan gjøre for å forbedre HDTV-mottaket, selvfølgelig, så gi dem en sjanse før du tar en beslutning.
Det er ting du kan gjøre for å forbedre HDTV-mottaket, selvfølgelig, så gi dem en sjanse før du tar en beslutning.

Du får en anstendig avtale fra din kabelbedrift

I det meste av landet er den eneste bredbåndsleverandøren ditt lokale kabelbedrift, og disse selskapene har en tendens til å tilby rabattert bredbånd til personer som er kabelabonnenter. Ofte er denne "bunten" en rip-off, men noen steder er det virkelig den beste avtalen tilgjengelig.

Hvis du har et bunt nå, kan du finne ut hvor mye Internett-leverandøren din betaler for en Internett-tilkobling. Sammenlign prisen på det, sammen med eventuelle nettbaserte streamingtjenester du vil legge til etter å kutte ledningen, og se om du vil komme utover.

Du har et hus fullt av konstant brukte TVer

Å se på Netflix tar ikke opp så mye båndbredde, men hvis det er åtte tv-er i huset ditt at alle må streame på samme tid, kan det hende du får problemer. For en ting hekker Netflix antall samtidige strømmer per konto, som de fleste streamingtjenester. Det er ikke en avtalebryter, men det er verdt å tenke på. Båndbredde kan også være et problem: for mange folk streaming kan ettersom redusere tilkoblingen din og vil sikkert koble deg opp mot datakap raskere.

Kabel-TV, i mellomtiden, fungerer fint på flere TVer, selv om du leier at mange kabelbokser blir dyre. Dette gjelder ikke for de fleste, men det er verdt å tenke på.

Du Obsessively Watch Multiple Sports

Ikke å betale for sport er en av hovedgrunnene til at du kan spare penger ved å kutte ledningen. Kanaler som ESPN betaler absurde avgifter for kringkastingsrettigheter, og krever penger fra kabelbedrifter. Disse gebyrene er ikke en liten del av hvorfor kabelbuntene koster så mye, noe som betyr at de er en ripoff hvis du ikke er en sportsvifte.

Hvis du er en sportsvifte, kan bunten likevel være en god avtale, fordi du faktisk vil ha det som andre kutter ledningen for å unngå å betale for. Sportene dine blir fortsatt støttet av kabelabonnenter som ikke ser dem.

Sport er ikke nødvendigvis en avtalebryter. Jeg ser på hockey online uten kabel, for eksempel, og det fungerer bra. Det ville være annerledes hvis jeg ønsket å se flere sportsligaer på samme måte, fordi alle de ligaspesifikke tjenestene legger til raskt. Du kan kompensere dette med online-tv-tjenester, som Sling TV, som tilbyr tilgang til sportskanaler. Men det er en sjanse for alt dette vil legge opp til omtrent hvilken kabel som koster deg nå.

Det er også en sjanse det ikke vil! Alt avhenger av dine behov. Gjør leksene dine før du kutter ledningen.

Du bare Se nye show omgående

Image
Image

Det fine med Netflix, og tjenester som det, er at det alltid er det noe å se på.De er mindre nyttige hvis du vil se en spesifikk Vis så snart det luftes.

Dette er ikke et teknologisk problem så mye som det er økonomisk: kabelbedrifter eier rettighetene til de fleste forestillinger, og de har en interesse i å få deg til å registrere deg for kabel.

De fleste av disse viser til slutt på noen streaming service, men du må kanskje vente litt. Det er mye mer TV der ute enn du kanskje kunne se selvfølgelig, men for noen mennesker er tålmodighet ikke et alternativ de er villige til å vurdere.

Det finnes tjenester som Sling TV, som gir deg tilgang til TV-kanaler over nettet, noe som gir disse menneskene en måte å se nye show med en gang. Men i motsetning til kabel, kan du ikke registrere hvert show fra alle nettverk: Sling må utarbeide rettighetene på en nettbasert basis. Dette betyr at noen viser vil bare være tilgjengelige live, som ikke kommer til å fungere for alle.

Cord Cutting er flott, men ikke for alle

Min kollega Michael mener at snorskjæring mister sin glans, noe jeg personlig er uenig med. Men selv jeg innrømmer at ledningen skjærer ikke for alle.

Snoreskæring fungerer for meg fordi min underholdningsbehov er beskjeden. Jeg er helt glad for å registrere hva jeg kan bruke en antenne, streaming hockey online, og noen ganger låner filmer og TV-programmer fra biblioteket. Snoreskæring er ikke en magisk spell som lar deg spare penger uten å miste tilgang til alt du hadde før. Det er et valg du gjør for å betale mindre for underholdningen din, og det valget betyr å akseptere kompromisser. Det gikk aldri på jobb for alle, men det er fortsatt verdt å tenke på.

Fotokreditt: Concept Photo, Antonio Guillem

Populært emne